Just nu känner vi oss lite slitna i vår arbetsgrupp.

Det började med de fjorton Luciadjuren från Falköping, sedan kom en familj med sex marsvin i vild avel ifrån Göteborg och nu i veckan kom ytterligare fyra marsvin från Dalsland som också kommer bli fler.

Smuts, ohyra, trängsel, skitigt vatten. Inavel utan sans och balans.

Zooaffärer med knappa kunskaper.

En person åker till zooaffären i Torps köpcentrum i Uddevalla för att ordna sällskap åt en vuxen hona. Ville ha en hona till sällskap men det fanns inte, så personalen sa att det går lika bra med två pojkar (hon var tvungen att köpa två för hur skulle de kunna veta att hon hade ett marsvin hemma?) Personalen sa att pojkarna inte skulle bli könsmogna på läääänge så några ungar skulle det inte bli….detta var i maj förra året och pojkarna skulle vara sju veckor vid köpet.

Nu sitter pojkarna i Ytterby hos Lena och dräktiga honan och hennes troligen dräktiga bebishona bor tills vidare hos Maria i Mölndal.

Familjen ifrån Göteborg fyller flera boende i ett annat jourhem, mamma och kanske ung hona där också är dräktig.

Underbara Razze, som fyller tre år bossar över flocken härhemma <3 <3 <3

Underbara Razze, som fyller tre år bossar över flocken härhemma

Onödigt.

Mitt i detta har vi bestämt att vi ska bli, måste bli starkare. Eragons måste vara en kraft att räkna med, och då måste vi ha medlemmar och ska vi ha det så måste vi ta hand om dem.

Nu har vi fått en kraft att räkna med på området och dessutom har vi den tekniska supporten vi behöver. Så vill du bli medlem så kommer du inom kort att kunna “köpa” detta i vår webbshop. För det blir nämligen den tekniska lösningen som är allra mest tidseffektiv och det vill vi vara, effektiva. Vi vill effektivt få bort allt dåligt kring marsvin.

Idag blir min älskling Razze och hans tre fantastiska syskon tre år. Det är galet hur snabbt tiden går och det är otroligt att Maria klarade dem; de små Zorbabarnen som aldrig fick sin mammas trygghet då hon dog precis efter att hon fött fyra helt fantastiska underverk. De andra tre blev kvar hos Maria och det var inte långt ifrån att Razze blivit kvar han också 🙂

Zorbamamman födde Krulliz, Zoya, Zenita och Razze

Kanske minns jag stavningen fel men nåt i den stilen.

Grattis fantastiska ljuvliga underverk!