Sommar och semester närmar sig med stormsteg. När du behöver passa dina marsvin så finns Eragons med vuxna ansvarsfulla pensionathem som tar hand om marsvinen. Eragons pensionatverksamheten har utvecklats under åren och så här ser det ut nu:

Du skickar förfrågan via vår webbsida: http://www.eragons.se/pensionat/ och vi kopplar ihop där det finns plats och vi försöker alltid att matcha så du inte ska behöva köra långt. Dock är detta ett pusslande och när vi kollat alla parametrar så kan det ändå råka hamna rätt långt ifrån. Men ta kontakt med ditt pensionat så kanske de kan ta emot centralt eller så råkar ni arbeta i närheten av varann. Det brukar lösa sig.

Det som är fördelaktigt med att bli medlem är att då passar alla för 25:- per dygn och marsvin. Är du inte medlem kostar det 10:- mer per dygn.Medlemskap i Eragons kostar 200:- per år och jag brukar säga att du får bara äran 🙂 men detta är ett exempel där det är en fördel rent ekonomiskt.

Våra pensionat är all-inclusive. Det är vuxna som tar ansvar för marsvinen och de har accepterat de villkor som Eragons ställer vad det handlar om yta och mat. Marsvinen ska vara försäkrade. Du behöver bara lämna dina marsvin i en transport med lite spån i botten, hö och en gurkbit, sen fyller du i vårt pensionatformulär.

Dessa små älsklingarna Sakarias och Romulus fick sitt eget hem igår och samtidigt gjorde de en 11-åring överlycklig.

Dessa små älsklingarna Sakarias och Romulus fick sitt eget hem igår kväll och samtidigt gjorde de en elvaåring överlycklig.

Du kan försäkra dina små limpor hos Agria eller Sveland. Det kostar cirka en krona om dagen per marsvin. Om ditt marsvin blir sjuk så ligger självrisken på cirka 700:- och cirka 20% av beloppet som veterinärvården kostar. Försäkringen måste tecknas minst tre veckor innan du lämnar på pensionat.

Eragons passar inte oförsäkrade marsvin. Vi är rädda om både om marsvinen och om de som passar.

Medlemskapet betalar du till föreningen http://www.eragons.se/produkt/medlemsskap-2017/

Betalningen för själva prnsionatet betalar du direkt till den som passar.

———————————

Påsk innebär mer ledigt för många och därmed mer tid. Jag utmanar dig att använda en del av den tiden till att prova och byta ut en enda djurprodukt mot ett växtbaserat livsmedel.

goaste !

GOASTE !

Det finns numera snäll glass under samma fabrikat som säljer mycket annan glass i Sverige, så kanske passa på att titta bortom kalvmaten i påsk?

Glass i stora lass!

Glass i stora lass!

Prova nåt nytt, lär dig nåt nytt. Utvecklas.