Zorbabarnen. Det var fem år sedan de föddes, fem år sedan deras mamma Zorba dog i händerna på mig.

Zorba hittades i en dikeskant vid en gångbana i Hjällbo i augusti 2012. Hon bodde i min flock och när jag hade en deppig nykastrerad kille satte jag honom med henne. Tanken att hon skulle bli med barn fanns men var enligt mig inte troligt. När hon blev större och större förstod jag till slut efter mycket motstånd att jag haft fel.

Razze <3 firad med honungsmelon idag. Därför lite sölig på hakan.

När barnen föddes i januari 2014 dog Zorba inte ens en minut efter. Jag och Maria hjälptes åt att stödmata de små barnen.

Detta är fem år sedan och en av de små är borta nu.

Zorbabarnen har varit älskade från första stund och det är nåt väldigt speciellt med dessa små.

Grattis Grattis Razze, Zoja och Krulliz!

Vila i frid lilla Zenita.