Ibland händer en bild som ramar in en speciell sak. Här är bandet som spelar just nu, bilden är tagen i farten så ni får ha förståelse för att de inte står uppställda för fotograferingen.

The misfits betyder “de missanpassade” och dessa är här av den orsaken.

170311-misfits

Lykke-Li är i kören. På bilden är hon det mörkbruna strecket till vänster. Lykke  var en rädd hona från en uppfödare som  misslyckats med att göra Lykke med barn. Hon var arg, livrädd och allmänt ur slag när hon kom till oss. Kastrering blev den sista insatsen för att vi misstänkte att hormonerna påverkade henne men operationen gjorde ingen stor skillnad. Nåt år senare fick hon en stroke som hon med nöd och näppe klarade sig från. Nu är hon mild, mjuk och trygg, och knappt märkbart sned efter stroken.

Puddingen spelar bas. Hon är den stora vackra trefärgade i centrum av bilden, hennes främsta egenskaper är styrka och rädsla. Ingen dunderkombo när det kommer till relationer men Razze: han förstår sig på känsliga konstnärssjälar och pratade ner henne på jorden. Utan skador men det var lite dålig stämning en stund.

Den guldfärgade i hörnet – hon tillhör scenshowen som dansare. Hon heter RobElla men går oftast under “karateprinsessan” eftersom det är hennes specialitet vilket hon visade för den fjärde medlemmen i gruppen Lucia som skrek rakt ut i ren skräck.

Lucia, trefärgad längst fram i bild är följaktligen leadsinger. Hon kommer från Falköping och var den som var i sämst skick av alla fjorton när de kom.

Hon är med barn och har varit med barn många gånger och hon har skabb i långt framskridet stadie.

Lucia den 13 december 2016, hon har skabb i långt framskridet stadie.

Då trodde jag hon var äldre, eftersom hon var så sliten och illa däran men nu när hon har päls och spänst i kroppen tror jag hon är rätt ung. Men hon är en känslig själ och därför passar hon bra i bandet.

Den vita under höet tillhör inte bandet, Penny är här bara för att jag är svag för hennes utseende.