God fortsättning till er! i lördags flyttade lille Lorenzo och igår flyttade Tarzan & Cheeta. Det kom in ett par flickor och Pudding flyttade hem till min flock. Pudding var väldigt jobbig så jag såg ingen bra lösning.

Agnes. Hjärtat blöder för henne, hon har troligen minst tre ungar i magen och hennes ryggkotor sticker upp på ett sätt som gör att det gör ont att se henne. Men hon äter, rör sig och verkar friska på sig. Hoppas det går bra, det rör sig i magen och hon äter, jag får nöja mig så.

Agnes. Hjärtat blöder för henne, hon har troligen minst tre ungar i magen och hennes ryggkotor sticker upp på ett sätt som gör att det gör ont att se henne. Men hon äter, rör sig och verkar friska på sig. Hoppas det går bra, det rör sig i magen och hon äter, jag får nöja mig så.

Kan inte stressa dräktiga honor och låta henne sitta själv? nja…inte min bästa gren det där med isolerade flockdjur. Det händer ju ingen utveckling heller, de fortsätter bara vara piniga. Kommer de i flock blir de som vi när vi umgås, de vassa kanterna slipas lite.

Nu tar jag Tarzan med mig och flyttar till ett eget hem // Cheeta

Nu tar jag Tarzan med mig och flyttar till ett eget hem // Cheeta

Pudding har redan fattat att man inte utmanar Razze eller Apelsin och dessutom springer hon rakt på matljuden. Jag har en gallergrind till marsvinens rum för att Rally-hunden inte ska kunna gå in och störa marsvinen när han är som mest lekfull. Ofta stannar jag utanför och visar maten. Amy gastar allt vad hon är värd och Puddingen kommer galopperande efter bara en dag här 🙂

Morot. Hon har fått två nya kompisar på kort tid och det tyckte hon var jobbigt. Nu hoppas vi att bytet gör henne gladare. Pudding var i tuffaste laget.

Morot. Hon har fått två nya kompisar på kort tid och det tyckte hon var jobbigt. Nu hoppas vi att bytet gör henne gladare. Pudding var i tuffaste laget.

Tyra fick följa med Christina som ändå hade lite luft i sin flock.

James Bond och Frippe trivs riktigt fint tillsammans. Om nån känner att ett på femåriga friska pojkar.

James Bond och Frippe trivs riktigt fint tillsammans. Om nån känner att ett par femåriga friska pojkar kunde få plats-dessa är jättefina <3.

Just nu är det smäckfullt i omplaceringen, vi har låtit ett par pensionatsällskap få plats också.