Jag tänker på raderna i My Fair Lady idag…känner mig ungefär som Higgins när han äntligen lyckats lära Eliza att tala som han vill. Jag har ägnat flera dagar (även dottern, äras den som äras bör) åt att lära Kenzo käka riktigt. Jag tror att han fattat. I think he’s got it! Nu gäller det att inte göra om Higgins misstag utan att sluta mata i tid så Kenzo inte äter ihjäl sig. Just nu får han allt han vill ha. Till och med kraftfoder från Oxbow – starkpellets. Dock var vi inne med Kenzo i hyfsad tid hos veterinären så det är inte jättemycket vikt som ska öka igen…det gäller som sagt att stoppa i tid.

På bilden ser man mitt triumfkort, kligröt blandad på lite välling. När bröderna Kafka & Kenzo var nya i världen var det den blandningen som fick Kafka att öka i vikt efter lång tid av försök med andra produkter.

Ännu kör vi mycket färdigtuggat och mjukmat om vartannat, och Kenzo sitter med seniorerna. Sömn, tupplur och vila på maten är de mest förekommande aktiviteterna i den flocken. Stella som är piggast, är extremt hjälpsam när det gäller att få Kenzo att känna konkurrensen.

Jag tror faran är över för powerkillen iallafall. Älskade Kenzo.

Snart springer Kenzo över gröna gräsmattan igen…

Ursprungligen postat den 22 januari 2012