Två killar – det är klart att de är värda en försäkring.

Låt oss prata om försäkringar
I Sverige kan man vara säker på att familjemedlemmar har tillgång till sjukvård om de skulle råka ut för en olycka eller skada. För de flesta är det också självklart att ha en hemförsäkring om något skulle hända.
Hos marsvin och andra smådjur kanske det inte är lika självklart att man väljer att ha en djurförsäkring. Många vet antagligen inte ens om att det finns försäkringar även för smådjur. I ett tidigare inlägg på bloggen diskuterades om det lönar sig att ha en försäkring och svaret var ja, om marsvinen blir sjuka.
För att nyansera detta lite så har varje marsvin en egen personlighet och dem blir snabbt en familjemedlem. Att välja att inte uppsöka en veterinär på grund av ekonomiska anledningar är något som marsvinet inte ska behöva uppleva och är en risk en försäkring tar bort. Om du är beredd att alltid betala för veterinärvården som kan bli dyr så går det och självklart lika bra.
Att teckna en försäkring är enkelt det är bara att gå in på Agria eller Sveland. Behöver du mer hjälp kring detta område så finns en sida som heter djurförsäkringen.se, här finns mer information kring saker att tänka på när du väljer en djurförsäkring.
(Länk: https://xn--djurfrskringen-cib9z.se/)