”Allison Dubois nedkom morgonen den 28 januari 2012 med fyra välskapta underverk. Allisons make och pappa till de små är Joe Dubois, som var vid sin frus sida under hela förlossningen. Mr. Dubois har precis återhämtat sig efter ett mindre ingrepp på samma sjukhus.

Joe Dubois mötte glädjestrålande journalisterna på sjukhustrappan .

När alla var ute och vid liv, talade Joe spontant till journalisterna som samlats på sjukhusets trappa och visade bilder på ätteläggen;

– Jag, om någon vet att Allison är speciell men jag visste inte hur otroligt extraordinär hon faktiskt är! När vi anlände till Göteborg i början av januari var det för säkerhets skull. Här på Sveriges framsida finns all tänkbar expertis om det skulle bli komplikationer och det kändes tryggt och bra att vara nära  denna trygghet. Inget av det behövdes. Allison bar och skyddade våra bebisar som den hjältinna hon är och när de var redo för livet lät hon dem komma ut. I sanning den mest fantastiska mamma man kan tänka sig. Jag är en lyckligt lottad marsvinsman.

Sedan försvann pappa Dubois snabbt för att strax återkomma med en stor bukett bladpersilja till sin Allison. Då hastade han leende förbi uppbådet av journalister och andra gratulanter.

Enligt ännu så länge obekräftade källor ska de nya Dubois ha vägt:

99 gram, 96 gram, 74 gram och 68 gram, kön ännu osäkra men eventuellt tre pojkar och en flicka. Alla har päls, öppna ögon, stora fötter och är fantastiskt söta. Namn som diskuterats är Aaron, Brian, Walter och Summer.

Joes egen bild från familjerummet på sjukhuset

Marie, Bridgette och brodern Michael hann gratulera sina föräldrar och hälsa på sina nya syskon innan de for ut på äventyr i Skara och Romelanda.  Lyckan var stor i familjen för att allt avlöpt väl trots komplicerad start på Allisons dräktighet. (MTT)

Ursprungligen postat den 29 januari 2012