Det kom ett pm av den sorten som jag tycker allra minst om.

-Hej Irene. Vi har fyra marsvinspojkar med ringorm och löss. Behandling pågår men vi har tröttnat helt enkelt. Är det något som ni kan tänkas ta hand om?

-Var skaffade ni dem? Hur gamla är de?

Ängel

-Arken zoo Eriksberg. Köpte två i september födda början på juli. Allt väl med det men så köpte vi två till för 3 veckor sedan som tog med sig ohyran hem. Nu är alla smittade. Så två är ca 2 månader och två är ca 5 månader. Har kastat träburen, alla mattor och skickat soffan på kemtvätt och börjat sanera med virkon. Nu lever dom enkelt i en plastlåda från Ikea. Dom har fått första veckan med svamp medicin och 1 av 3 behandlingar mot löss.

-Ok. Lever alla fyra i samman

-Ja

-Bråkar?

-Nej. Dom äldre blev väldigt glada när det kom två till och hade nog helst önskat det var tjejer. Men det har lugnat ner sig. Dom bråkar inte.

-Ok. Vi tar emot dem men behöver planera + och det kostar. Alla zooaffärsköp tar vi 1000;- styck för. Vi kastrerar dem, plus allt jobbet

Fundera på det. Jag återkommer med datum, tar inte in förrns alla jul & nyårspensionat åkt hem igen.

-Ok kör på det. Alla där hemma inklusive barnen tycker det är bäst att dom får glädja någon annan när dom blivit friska igen. Frugan har semester hela nästa vecka också. Kan du ta kontakt med henne när du vet datum? Själv är jag bortrest till mitten på januari

-Ja, fixar det