Nu bor de i Majorna; Sören & Silver

Nu bor de i Majorna; Sören & Silver

Idag flyttade Sören & Silver och jag vill försöka ligga framme så då coachar vi nästa par: Silvers bror Albin är en riktig piggelin och Frans är en lugn go kille med växande hår. Bägge har sin historia, Albin är alltså en av sex född av en tonårsmamma som hittades ute i skogen och Frans satt minst ett år i bur som en inte ska ha marsvin i. Mer än för en transport och då med skydd över, en filt eller handduk.

Detta är inte transporten. De har bott såhär. I minst ett år.

Så här bodde Frans & hans kompis Per-Olof i minst ett år

Nu lever Frans & Albin ihop, och Frans väcker alla mina beskyddarinstinkter och Albin.. ja han får mig att skratta :D.

<3 Frans & Albin <3

En riktig spelevink, kan inte vara still en sekund. Men det är försvinnande kort tid de är sådana så det går snart över.

Dorotea är sagolikt söt.

Dorotea är sagolikt söt, inte säker på om hon har nåt litet på gång…

Sen har vi den fina flocken med flickorna och Julius. Jag är fascinerad av flockar så jag sitter ofta och kollar på dem…ibland tror jag de ska få barn när som helst, ibland tänker jag att de inte ska ha…ja ja, tiden ger svaret.

Birgitta, redan tingad och troligen ska hon ha smått.

Birgitta, redan tingad och troligen ska hon ha smått.

Men Birgitta: tja det är nog inte mycket att tveka om där, hon har blivit rund kring magen och jag tror kanske hon kan få en för hon känns ungefär som Casilda strax innan hon fick Julius. Hoppas det blir en, gött att slippa många för att det är en förstföderska är nog heller inget att tveka om.

Lilla Lucia <3 ökar fint nu

Såhär är viktläget. Pojkarna är vägda men jag har inte fört in allt ännu; bara jag ser att de ökar är jag lugn där. Julius växer med raketfart och han buffar under magen på fler honor än Casilda och Lucia.

Sabina. Söt som socker och en trygg tjej redan.

Sabina. Söt som socker och en trygg tjej redan.

Kanske kan han dia på fler, hans viktutveckling är stark och dessutom har han kurrat lite prövande på en del honor. Han fyller två veckor imorgon lördag! De som är orange i tabellen är de jag tror är unga.

namn 13-dec 06-jan gram %
Lucia 703 753 50 7%
Casilda 562 672 110 20%
Dorotea 560 745 185 33%
Agnes 545 777 232 43%
Birgitta 420 667 247 59%
Sabina 375 517 142 38%
Elisabeth 308 465 157 51%

De andra kan iofs vara unga men jag tror de är minst två (Dorotea) eller tre (Lucia & Agnes) dräktigheter gamla. De som är fetmarkerade är tingade och de andra flyttar väl till Bohus 🙂 nej men risken är uppenbar. Har ont av Agnes knotiga ben på rumpan, och det uttänjda skinnet kring magen.

Men ännu kan världens bästa familjer komma där Agnes ska bo 🙂