Igår flyttade Tussi till ett för-alltid-hem. Hon har varit i min flock och de senaste dagarna i flock med en kastrerad hane och ytterligare honor som finns för omplacering.

161017-tussi

Nu flyttar hon ihop med Aladdin och de var väldigt vackra ihop, samma färger men med olika pälsslag. Aladdin är en väldigt försiktig hane som fick trugas med gräs för att värmas upp lite.

Tussi.

Tussi.

Lena som ska adoptera Tussi bryr sig inte att träffas, utan detta är Aladdins träff. Han är en väldigt försiktig hane o Tussi och han sitter ganska still men efter en stund tinar de upp och nosar i varandras päls.

Det har minskat lite med djur härhemma men i helgen flyttade det in fem oplanerade pojkar som fick sitta i omplaceringen över några dagar. Men på grund av att vi alla jobbar så är omplaceringen omöjlig att driva så i längden, att mata kan innebära att bli sittande oplanerat på akuten i timmar…att ha jourdjur hemma är det vi kan klara med nuvarande upplägg. Nackdelen med det är att de som har dem hemma fäster sig och att flytta dem för möjlighet att träffa adoptörer på lördagar.

Cleo: marsvin är jättespännande, hela tiden!

Cleo: marsvin är jättespännande, hela tiden! Lenas hund är med och hämtar Tussi.

Men vi klarar det också, med gemensamma krafter fick vi ordnat tre nya hem. Ett för alltid och två jourhem så idag tömmer vi omplaceringen igen.