Raden från är Cabaret, en musical från 60-talet och den är så väl inarbetad i mig så trots att jag inte hört den på evigheter så jag hör den i huvudet medan jag skriver 🙂

Willkommen, bienvenue, welcome

Willkommen, bienvenue, welcome varje lördag

Nu är det lördag igen. Jag ska strax släppa omplaceringarna i sina färdiga transporter och åka ner till Hisingen. En del av dem har gjort resan fram och tillbaks igen några gånger men jag ser det som träning. Gaston, Donut, Luka, Hilda, Arthur, Carina finns här hos mig. En del får hem idag, en del kanske bara får träffa en eventuell ny familj. Den lilla flocken på fyra med Cammo och Leona är redan installerad i omplaceringen och flyttar till Småland idag.

Allt är gott.

Jag ska på raw food kurs efter omplaceringen och kommer att vara trött ikväll.

——————

Lär dig nåt nytt, stort eller smått.

Gör nåt oväntat, förvåna nån.

Berätta för en kollega hur mycket du uppskattar hen.

Berätta för din mamma, pappa, syster eller bror.

Berätta det för din partner, din dotter eller din son.

Ingen av dem är självklar, berätta när du tänker det.

Vänta inte.

Ha en fin lördag!

Luka, kastrerad kille på ett par år. Han är som finast nu. Är du den som ska älska honom? Har du ett par flickor så har du kanske en bra miljö för honom.

Luka, kastrerad kille på ett par år. Han är som finast nu. Är du den som ska älska honom?