Ni vet hur det brukar vara; jätteintresserad eller rent av i en profession och de allra närmaste märker inget av detta. Skomakarens barn får gå med trasiga skor.

Jag ska prova, jag ska prova, nej jag!!

Jag ska prova, jag ska prova, nej jag!!

Mina marsvin får extremt sällan marsvinsmys, jag har såklart ett gäng fleece som jag inte kunnat motstå men har tröttnat lite. Vill inte sabba tvättmaskinen, hittar inte tvättpåsen eller har tagit ner den till omplaceringen, Så ligger myset i evighet och är smutsigt. Blä.

Samtidigt finns det inget roligare att ge dem mys, de är så nyfikna och alla ska prova att “ligga runt” 🙂

Nya julmyset. Idag ska de få sin adventsljusstake också, Billy fixar det.

Nya julmyset. Idag ska de få sin adventsljusstake också, Billy fixar det.

Jag gillar ju bilder bäst så det kanske inte syns så tydligt men igår efter städet fick de HELT nya ( jag kanske spoilar Marias lansering nu 🙂 ) som är i julfleece. Älsklingarna är så underbart aktiva och jag tänker på Lindgrens rumpnissar. Så himla fint! Om de nu ska vara i karantän får de ju ha nåt annat kul att göra, stackarna 🙂

Apelsin <3 superfina grisen som blomstrar. Här med den skivade moroten marinerad i C-vitamin när de väntar på ren bur.

Apelsin

Det är öppet idag mellan 10-13 men jag ska inte till omplaceringen idag. Jobbet som ger månadslön kräver min närvaro och jag misstycker inte helt. Jag tycker att marsvinen och omplaceringen med alla förgreningar i verksamheten är jättekul och det kommer nog alltid att vara min baby. Men Christina och Maria tar väl hand om alla så det är lite skönt att känna att jag inte MÅSTE dit, jag kan slappna av de, fixar det fint.

Så behöver ni oss – så finns vi där.

Ha en fin adventshelg och städa inte ihjäl er – njut av alla ljusen också.