Den 25 februari 2016

Ännu en ny inspektör gör entre på Mölndals zoo-scenen: Rebecca Hoogstraten. Känner ni igen namnet beror det kanske på att samma inspektör åkte till mannen som hade nyfödda marsvin i fjorton minusgrader i början på mars 2018.

Äntligen.

Nu har miraklet skett; Ulf Renström har börjat sköta djuren på ett anständigt sätt alternativt nu har han äntligen fått en djurskyddsinspektör som delar hans syn på hur en ska ta hand om djur.

Fått hjälp.

Detta är allt. När Länsstyrelsen kommer till butiken och det är städat en gång så gör de inga mer kontroller. Nu är det april 2018 och inga kontroller har gjorts sedan den 25 februari 2016.

Den 23 mars 2018

Tillbaka till att butiken var stängd när vi skulle besöka den. Affären stängde den 13 mars 2018. Bolaget Ulf Renström Aktiebolag gick i konkurs tio dagar senare.

Konkurs 2018-03-23

 

Under de senare åren har Ulf Renströms inkomst varit låg.

? Vad säger dessa siffror? har det bara varit massa svarta pengar eller? det här kan de flesta inte leva på. Siffrorna är offentliga och hämtade från Skatteverket.

 

Jag vet att inköp av marsvin har kvittats mot foder ihop med uppfödaren i Sjöbergen. För övrigt är jag inte ekonom så siffrorna säger mig inte så värst mycket. Men  jag hade undvikit Ulf Renström som ekonomisk rådgivare på så många nivåer.

 

Varför driver han ens företaget?

 

Likvidatorn, den som hanterar Ulf Renströms konkurs, finns på samma boxadress.

 

Jag har inte så mycket mer fantasi idag men det kan komma mer. Slut för stunden.

// irene