Imorgon är Lloyd fem veckor och på grund av allt annat just nu har jag inte sett han så mycket men han ökar och utvecklas som han ska. En kväll för nån vecka sen provade han att kurra och vifta på rumpan men sen har jag inte sett nåt mer sådant.

Lloyd med Luggen

Lloyd har redan ett hem; han ska bli kompis med en kille på ett par år som heter Fili. I lördags kom Fili hit och han sitter nu i en bur mitt i flocken där Lloyd lever med mamma Lolita, syrran Laila, alla mina marsvin och ytterligare två omplaceringar. Jag tycker att det är den bästa av uppväxtmiljöer för ett babymarsvin, att först vara med mamma och syskon och helst en fadersfigur, sedan i en utökad flock och precis så har det varit för Lloyd och Laila och även älskade Lava.

Mamma Lolita och lille Lloyden. Båda är tingade 🙂 och även Laila.

Hoppas Lloyd växer ikapp luggen.