Såg Marika Carlsson igår kväll kväll, en härlig, varm och uberrolig föreställning som jag  rekommenderar. Se den om du kan!

Gjorde mig glad, värd att se.

Göteborg är vackert på kvällen. Vi tog en sväng på avenyn och åt lite veganmat hos Jonsborgs. Det är så vackert i Göteborg på kvällen, all belysning är helt underbar och gör att december kan inte ens jämföras med november, en helt annorlunda upplevelse.

161203-blau

Det händer saker. Axels tjej har blivit opererad och det gick bra, hon är på bättringsvägen. Ullrik har varit ute och sällskapat och kommer tillbaks idag. Blixten kommer att bli glad <3

Detta är inte transporten. De har bott såhär. I minst ett år.

Detta är inte transporten. De har bott såhär. I minst ett år.

Två grabbar togs snabbt om hand av vår kvinna i Stockholm och det var en ledsam historia. Liten bur under lång tid och avlivningshot. Människor är de sämsta problemlösarna ever. Död verkar vara lösningen på allt. Tänk utanför lådan nån gång. Tänk på vad ni lär era barn när ni vill döda deras djur för att de inte längre passar in. Vi har sådana resurser men avliva är det enda du kommer på. Skitskalle.

Nu ska jag ner och serva marsvin på olika sätt, i vår nygamla lokal. Herre så fräscht det känns när mattan är lagd. Så himla fint.

Nu är kontoret också klart!

Nu är kontoret också klart!

Igår fyllde jag och vår sömmerska Lena på höförrådet så det är bara och komma; det finns Håkan-hö, lyxhö och kornkross.

Hö, massor av hö!

Hö, massor av hö!

Vi ses om en stund!

Jag och Marie vill inte vara ensamma!

Välkomna!