Ja vad sysslar vi med idag?

Minsta möjliga.

Apelsin & Tanja

Apelsin & Tanja

Hade en större sortering av julgrejer och kan nu stolt säga att den till 99% klar. Det vi ska behålla ligger i en låda och resten står i hallen på väg att ges bort till sådana som ingen jul firat förr.

Varför följer du efter mig?

Varför följer du efter mig?

I år kommer ska jag vakna på jobbet på julaftons morgon. När jag slutar ska jag åka till omplaceringen i tre timmar ifall någon glömt köpa något gott & fint till liten limpa eller människa som älskar marsvin. När klockan är ett stänger jag omplaceringen; åker hem, duschar och far några kilometer till för att fira jul. Det är inte hemma hos oss i år, och det är faktiskt riktigt skönt. Ska bara slå mig ner och le, njuta av glittret i barnens ögon och må bra.

Lägg av med de'

Lägg av med de’  alternativt Ska du ha en smäll eller två?

Julafton brukar vi avsluta rätt tidigt, kanske är vi hemmavid redan vid nio, tio på kvällen så det kommer finnas tid att skämma bort limporna här hemma också. Det kommer finnas tid att sjunka djupt ner i soffan och slumra en stund framför något av programmen som ger den där alldeles lagom sentimentala känslan från förr. När jag sorterar mina julsaker finns sådana saker också. Det är helt overkligt att min gamla julstrumpa som funnits sen jag var liten fortfarande är fullt användbar. Den är alltså ungefär femtio år gammal. Tanken svindlar.

Va, vem är det...

Va, vem är det…

Idag har jag åldrat sådant som inte är så gammalt, bara några månader. Det är såpan som ni kan följa mellan Tanja, Apelsin och Zindra. Nu har jag skickat dem till korttillverkning, det ska bli skoj att se hur det blir.

Var var jag..jo jag käkade gräs här...

Var var jag..jo jag käkade gräs här…

Blondie kom hem idag och det känns riktigt bra.

Ny dag och dags att gå till jobbet. De fina korten har Johanna tagit i somras och jag gjorde dem äldre idag 🙂