Igår fick Elsa, Lian och Charlie nya hem.

Elsa flyttade till Gunillas flock igår.

Elsa flyttade till Gunillas flock igår.

I början av omplaceringens historia omplacerade jag alltid, vilken tid som helst och vilken dag som helst, allt anpassades efter adoptörerna. När det gått en tid insåg jag att det inte höll, jag hade avtalade möten hela tiden och glömde möten och kände mig helt sliten och misslyckad.

Lian och Charlie.

Lian och Charlie.

Då började jag med att finnas i omplaceringen en hel dag; från tidig onsdag morgon till sena kvällen. Då kanske det dök upp någon men inte var det nån rusning och hela helgen blev uppblockerad för möten.

Så började jag jobba utanför min firma och blev tvungen att bli mer sparsam med min tid, då blev det lördagsöppet tre timmar. Sen började jag arbeta även helgtid (jag arbetar alltså inte mer utan bara på andra tider 🙂 ) och då blev jag helt beroende av att fler finns att ta öppentiden. Utan att överdriva kan jag säga att detta är det bästa som hänt. Få in fler kloka huvuden i omplaceringen är det bästa som hänt den.

En alla underbara i vår omplacering - Maria

En alla underbara i vår omplacering – Maria

Jag tycker att jag är bra. De flesta dagar tycker jag att jag tänker alldeles utmärkt men…jag, som alla andra har sämre dagar, gör saker på rutin, tänker inskränkt och ser inte skogen för alla träd.

Hade jag gått där nere i källaren och bara tänkt och bestämt allt själv så hade det kanske rullat på men…nu gör det faktiskt mer än så. Vi är många kloka huvuden som tänker, vi är många som är engagerade och vi har samma goa mål: att göra det så bra vi kan för alla små limpor. Dessutom har vi trevligt under tiden. Jag är så glad för detta och i grunden är detta en persons förtjänst: Camilla. De flesta känner henne som Kringelkroken Kring för det är hennes Alter Ego på nätet och främst Facebook men visste du att hon även har en blogg? kanske inte den mest underhållna men läsvärd, definitivt läsvärd.

http://kring.kringelkroken.se/

Kram på dig fina Camilla Kring <3