Det har varit fantastiska dagar. Sol, varmt och torrt. Det gröna guldet flödar och jag går mest omkring och trivs när jag är hemma.

Igår flyttade Kosmas och hans nya hem har två tjejer som behövde hjälp att se likadant på saker.

Padre flyttade för några dagar sedan, tyvärr av var orsaken till att han fick ett hem inte den roligaste men jag får se bortom det sorgliga med den fine Wii-Wii som miste sitt liv i alldeles för ung ålder.

Padre med sin fina familj. Så glad för att han fått ett fint hem.

Padre fick ett riktigt fint hem och han bor nu med tre tjejer som nästan genast visade att de blev tryggare och mer en flock när han klev in och bestämde 🙂

Min man klipper långt gräs till limporna varenda dag, jag som hade gett upp hoppet om att han någonsin skulle intressera sig för marsvin;  men även om han inte kan namnen på dem så ser han deras små personligheter…och vi talar om mannen som trots att vi hade barnen i stabila små klasser hela skolgången från ettan till nian så kunde han varken namn på klasskamrater eller deras föräldrar på avslutningen i nionde klass! Jag kunde nästan alla redan i tvåan. Vi träffade dem ju massor eftersom det var en liten friskola och hel del arbete sköttes av föräldrarna.

Så det är väl inte så chockerande att inte namnen på 15-20 marsvin flutit in men det är riktigt roligt att han ser personligheterna, och att han hjälper mig med allt pyssel som det är.

  • Han går att lära! som min arbetskompis säger om vår chef.

Ja, annars är det mest det som händer…jag jobbar och trivs fantastiskt med det. Jag matar, sköter och byter för marsvin. Det går att fylla ett liv med det och det är så mitt liv blev. 🙂

De är så fina <3

Idag har det regnat lite men det är fortfarande varmt och gott och jag slänger en blick ut när jag grejar inne i huset… trots duggregn sitter ett gäng ute och smaskar gräs allt va de orkar. Blondie kom hem idag efter att hjälpt en kille som var nykastrerad och Poppy är i flocken efter att hon suttit med Padre, Lykke är också tillbaks i flocken, jag känner mig hel. Nu vill jag fira sommaren.

Obeskrivligt god. Snälltårta.

Idag var det mors dag och jag är så glad att mina barn älskar mig. Jag fick finpresent från Lush och hemmagjord smörgåstårta, vegan såklart.

Jag saknar inget.

 

.